| 

Kerti faház, időjárásvédő bevonattal

Nézd meg a profilját és az összes hirdetéseit:  bocskaipisti
2 000 Lej

Hirdetés leírása

Kerti faház 2X4 m-es eladó. Kerete fából van, külső borítása időjárásálló műanyag. Belül hablemez szigetelést vettem/tettem (ezeket rögzíteni kell), de nem volt már időm gipszkarotnnal befedni.

Van egy esővédő előtér is rajta, csiszolatlan fakorláttal, az alja raklapokból van. Teteje szigetelt.

Eladás oka: telek eladása, illetve nincs időm foglalkozni vele.

Van bent egy felnyitható tetejű heverő. Amennyiben megveszi, elszállítja és tisztán hagyja maga után a telket, akkor ajándékba adok két zöld fotelt (a képen takaróval van az egyik), egy használt bár asztalt titkos elfordítható felső résszel - ezek mind jól jönnek a kertben tárolásra, pihenésre. Illetve a ház alatt van egy kis méretre vágott tűzifa és egy tőke, ami ugyancsak ajándék.

Vannak kisebb hibái, de kerti laknak tökéletes. Akit érdekel, nézze meg. Csak a szigetelőanyag 600 leibe került egy éve, alkudni az árból nem lehet, mert így is jóval olcsóbban adom, mint az anyagköltsége.

Amit még érdemes tudni: a telek gazdát cserél, így a körülötte lévő fák ki vannak vágva. A telekre való bejutás autóval meg van beszélve a szomszédokkal, amennyiben megveszi a házat, szívesen segítenek.

Sok sikert!
Ár: 2 000 Lej

Kapcsolat

Bocskai István
0726381996
Kovászna megye
Sepsiszentgyörgy
email
Hirdetés feladva: 2018 Jan. 3.
Megtekintve: 141 alkalommal
Kerti faház, időjárásvédő bevonattalKerti faház, időjárásvédő bevonattalKerti faház, időjárásvédő bevonattalKerti faház, időjárásvédő bevonattalKerti faház, időjárásvédő bevonattalKerti faház, időjárásvédő bevonattal
Vissza
 Hozzászólás
DivaShop.ro - rochii de seara, rochii de ocazie - magazin haine online, haine ieftine
WRT-Parts - Piese si Tuning Auto